Kezdőlap Aktuális Szolgáltatás Munkatársak Galéria Tudnivalók Elérhetőség

NÉBIH: Veszett kutyát találtak az Ukrán határ közelében!

https://www.agronaplo.hu/hirek/veszett-kutyat-talaltak-az-ukran-hatar-kozeleben

Tisztelt Állattartó! / Kedves pácienseink!

Hormonvizsgálatok és diagnosztikai markervizsgálatok:

Rendelőnkben mostantól lehetőség van több, helyben végezhető teszt elvégzésére!

Legújabb műszerünk segítségével akár helyben ellenőrizni tudjuk a T4 , Cortisol és Progeszteron szintet, valamint CPSE és cCRP szintet.

Az elvégezhető öt féle teszt közül három az időskorú kutyák körében előforduló betegségek kiszűrésére alkalmas, melyek a pajzsmirigy alulműködése / túlműködése (T4), a Cushing kór és Addison betegség (Cortisol), valamint a jóindulatú prosztata megnagyobbodás (CPSE).

A pogeszteron szint mérése tenyészállatoknál az ovuláció idejének meghatározására, ezáltal a pároztatás ideális idejének megállapítására szolgál.

A cCRP biomarker a szervezetben végbemenő szisztémás gyulladást mutatja ki.

Időpont foglalás

A járványhelyzet miatt időpontos rendszer került kialakításra. Kérjük, állatának minden esetben foglaljon időpontot telefonon!
Telefonszámunk: 76 555 392
A telefonhívásokat hétfőtől csütörtökig 8-14, 16-18 óra között, pénteken pedig 8-14 óra között tudjuk fogadni.

Microchip

A kutyák microchipes megjelölése 2012 óta kötelező! A rendelőnkbe érkező, microchippel nem rendelkező állatokat csak a microchip behelyezése után látjuk el!

Parkolás

Rendelőnk kapubejárója elé ősszel egy megállni tilos tábla került kihelyezésre, a Kossuth Lajos és a Szent Lajos utca sarkán. A Szent Lajos utcán 4 parkolóhely került kialakításra. A rendelő udvarán további 3-4 parkolóhely biztosított.