Rólunk

A Farmos-Vet Kft. bemuttakozik

 

Dr. Varga János

Kutyák 115

1969-ben születtem Veszprémben. Általános iskolai tanulmányaimat szülőfalumban, Gyulafirátóton folytattam. Középfokú tanulmányaimat Székesfehérváron a Vántus Károly Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakközépiskolában végeztem állat-egészségőr szakon. 1988-ban felvételt nyertem az Állatorvos-tudományi Egyetemre, ahol 1993-ban kaptam diplomát.

Végzés után az Állatorvos-tudományi Egyetemen Szülészeti és Szaporodásbiológiai Tanszékén dolgoztam 7 évet. Ebben az időszakban másodállásként kiváló kollégám, dr Winter Gábor rendelőjében is dolgozhattam Pesterzsébeten, akitől rengeteget tanultam a kisállatgyógyászatról.

 2000 szeptemberében költöztünk családommal Lajosmizsére, ahol a Mizsevet Bt vegyes-praxisában kezdtem el dolgozni alkalmazott állatorvosként.

PhD tudományos fokozatomat 2001-ben szereztem meg újszülött borjak légzésműködésének vizsgálatából. 2004. nyarától önállóan végzem az állatorvosi munkát. 2005. augusztusától működik az állatorvosi rendelőm a jelenlegi helyén Lajosmizse, Kossuth Lajos utca 97 szám alatt. 2011-ben kisállatgyógyász szakállatorvosi diplomát szereztem.

Szakmai érdeklődési területem a szülészet és szaporodásbiológia, valamint a kérődzők állategészségügyével kapcsolatos kérdések.Az oktatást most sem kell nélkülöznöm, hiszen évek óta fogadok magyar és német ajkú állatorvostan-hallgatókat gyakorlati képzésre, valamint alkalmanként visszahívnak az egyetemre gyakorlati előadást is tartani.

Hobbim az állattartás, tagja vagyok a Magyar Juh és Kecsketenyésztők Szövetségének, berrichon du cher és romanov juhfajtákat tenyésztek.

------------

altDr. Plaszkony Adrienn

1985-ben születtem Budapesten, az általános iskolás tanulmányaimat a Hunyadi János zenei általános iskolában végeztem, majd a Szinyei Merse Pál Gimnázium biológia-kémia szakán tanultam tovább. A Szent István Egyetem Állatorvos – tudományi Karán szereztem diplomát 2009  novemberében.  2010 januárja óta dolgozom a Farmos-Vet Kft.-nél , mint állatorvos.


------------

 

 

 

Pálné Gazsi Hajnalka
asszisztens


1983 december 16-án születtem Vácott. Általános iskolai tanulmányaimat a gödi Huzella Tivadar Általános Iskolában folytattam. 2002-ben érettségiztem a budapesti Katona József Gimnáziumban, majd egy kétéves szakképzés után letettem a jogi asszisztensi szakvizsgát. Jogi tanulmányaimat befejezve dolgozni kezdtem a szakmában, de rá kellett jönnöm, hogy az ez irányú munka nem nekem való.
Itt a rendelőben 2008 óta igyekszem segíteni két remek állatorvosunk munkáját nagy örömmel és lelkesedéssel.